Hur går det till att boka mig som bröllopsfotograf?

  • Skicka först iväg ett mejl där ni kort berättar om ert kommande bröllop.

  • Därefter träffas vi över en fika och pratar vidare. För mig är det viktigt att ni känner er bekväma med mig. Eftersom jag ska följa er under många intima stunder på bröllopsdagen, är det faktiskt avgörande att vi trivs bra tillsammans.

  • Känns allt fortsatt bra? Då skriver vi ett bröllopskontrakt! Efter att ni har betalat en bokningsavgift på 25% av den totala summan, så har ni bokat mig som bröllopsfotograf.

  • Vid önskemål gör vi en provfotografering. Där får vi chansen att ytterligare lära känna varandra och bli mer bekväma i varandras sällskap inför bröllopsdagen.

  • Fram till bröllopet håller vi kontakten. Och kom ihåg att alla frågor är välkomna när som helst!

 Varmt välkomna att skicka er bokningsförfrågan här!

_X5A1699.jpg
250519_EmmaSimon_FotografSaraBjörkegren-225.jpg
250519_EmmaSimon_FotografSaraBjörkegren-270.jpg
_C0A0704.jpg

Bröllop som jag fått äran att fotografera

Emma & Simon - Bröllop Rosendal

på Rosendal. En dag full av kärlek och värme!

Sandra & Viktor - Bröllop Smögen

Sandra och Viktor, som egentligen bor i Stockholm, valde att ha sitt drömbröllop på Smögens salta klippor. Solen stod högt och västkustens friska vindar svalkade denna sena majdag. Vigseln ägde rum i Smögens kyrka, därefter följde jag med dem till Ramsviks Övergård för middag och fest. en oförglömlig dag att spara minnet.

Frida & Filip - Bröllop på Fiholm

Frida och Filip, som båda kommer från Västerås, hade sedan länge drömt om att ha sitt bröllop på de grönskande slätterna vid Mälaren. Som bröllopsfotograf fick jag följa deras dag, från vigsel i Rytternes Kyrkoruin till festligheter på Fiholm.