250519_EmmaSimon_FotografSaraBjörkegren-270.jpg
_X5A0174.jpg
FeliciaDennis_FotografSaraBjörkegren-8.jpg
JennyFredrik_190427_FotografSaraBjörkegren-63.jpg

Hur går det till att boka mig som bröllopsfotograf?

  • Skicka först iväg ett mejl där ni kort berättar om ert kommande bröllop.

  • Därefter träffas vi över en fika och pratar vidare. För mig är det viktigt att ni känner er bekväma med mig. Eftersom jag ska följa er under många intima stunder på bröllopsdagen, är det faktiskt avgörande att vi trivs bra tillsammans.

  • Känns allt fortsatt bra? Då skriver vi ett bröllopskontrakt! Efter att ni har betalat en bokningsavgift på 25% av den totala summan, så har ni bokat mig som bröllopsfotograf.

  • Vid önskemål gör vi en provfotografering. Där får vi chansen att ytterligare lära känna varandra och bli mer bekväma i varandras sällskap inför bröllopsdagen. Denna ingår givetvis i priset!

  • Fram till bröllopet håller vi kontakten. Och kom ihåg att alla frågor är välkomna när som helst!

 Varmt välkomna att skicka er bokningsförfrågan här!

Bröllop som jag fått äran att fotografera

Emma och Simon, Bröllop Rosendals Trädgård

Emma och Simon hade sitt bröllop en solig majdag i Rosendals trädgård på Djurgården i Stockholm - ett riktigt drömuppdrag för en bröllopsfotograf! Jag fick följa Emma och Simon under hela delas bröllopsdag: från förberedelser och vigsel i Adolf Fredriks Kyrka till fest på Rosendal. En dag full av kärlek och värme!

FeliciaDennis_FotografSaraBjörkegren-8.jpg

Felicia och Dennis, Bröllop Nyckelviken

En sen junidag gifte sig Felicia och Dennis vid Nyckelvikens Herrgård i Nacka, Stockholm. Som bröllopsfotograf fick jag följa dem under 4 timmar - från porträttfotografering i Nyckelvikens trädgård fram till middag i Biljardsalongen. En varm och härlig bröllopsdag!

Sandra och Viktor, Bröllop Smögen

Sandra och Viktor, som egentligen bor i Stockholm, valde att ha sitt drömbröllop bland salta klippor och friska västkustvindar i Smögen. Vigseln ägde rum i Smögens kyrka, därefter följde jag med dem till Ramsviks Övergård för middag och fest. En oförglömligt solig dag att spara minnet!

Frida och Filip, Bröllop Fiholm

Frida och Filip hade sitt bröllop på slätterna utanför Västerås. Som bröllopsfotograf gick jag följa deras dag - från vigsel i Rytterne stora Kyrkoruin, porträttfotografering bland björkar till bröllopsfest på Fiholm. Dessa två energiknippen hade ordnat en helt underbar dag, både mig mig och sina gäster.