Eventfotograf Stockholm

På ett event trivs jag som fisken i vatten! Jag bara älskar att mingla runt, träffa människor och fotografera allt kul som händer. Som eventfotograf fotograferar jag gärna olika typer av event såsom företagsmingel, mässor eller konferenser. Självklart fotograferar jag också gärna fest och kalas - utefter dina önskemål.

Pris Eventfotograf Stockholm

Priset för att boka mig som eventfotograf beror på under hur långt tid du önskar att jag fotograferar, samt hur många bilder du önskar få levererade. Vänligen kontakta mig för mer specifik prisuppgift.

Några event som jag fått äran att fotografera

Event för Blick på The Winery, Stockholm

För en eventfotograf är The Winery i Solna en underbar plats att fota ett event på. De stora fönstren släpper in mycket dagsljus och väggarna är smakfullt klädda i tegel. Vinet smakar ljuvligt och The Winerys personal delar gärna med sig av sina vinkunskaper.

_X5A2519.jpg

50 årsfest på Van Der Nootska Palatset, Stockholm

Som eventfotograf är det en fröjd att få vara med på ett 50 årskalas. Att få se gamla vänner och bekanta återförenas är faktiskt helt underbart. Hans hade sin fest på Van Der Nootska Palatset i Stockholm. Han bokade mig som eventfotograf för att dokumentera kvällen.