_MG_0485.jpg

Fotograf Sara Björkegren

Hej kära besökare! Så roligt att du hittat hit!

Fotografering för mig handlar om att se livet i bilder. Det handlar om att lägga märke till det stora eller lilla. Om att lyssna och att försöka förstå. Om att fånga det osagda eller uppenbara. Eller att skapa något vackert av något som egentligen inte finns.

Fotografering handlar också om möten mellan människor. Relationen mellan personen framför och bakom kameran. Om att berätta historier.

Att fotografera är faktiskt det roligaste jag vet. Kameran tar mig ständigt ut på nya äventyr. Inte bara till nya spännande platser och miljöer; Tack vare kameran får jag också träffa människor jag annars aldrig skulle ha mött. En del har blivit vänner för livet, andra sparar jag som fina minnen.

Det finns nog lika många fotografer som det finns personligheter. Jag tillhör den lugna och ödmjuka sorten. Varm och trevlig är också ord som människor beskrivit mig med. Övrig kuriosa om mig är att jag utbildad musik-och medieproducent, älskar att resa i Norge, faktiskt uppskattar att dammsuga och äter vegetariskt på heltid.

Du hittar mig i Stockholm, men jag är också glad i att resa.

Varmt välkommen att höra av dig!