Hur går en porträttfotografering till?

Att ta porträttfoton tillsammans med mig ska vara bekvämt, kul och kreativt!

Eftersom jag själv inte trivs speciellt bra för kameran, har jag god förståelse för dig som inte heller gör det. Att du ska känna dig bekväm och avslappnad framför kameran, är därför ett av mina viktigaste uppdrag som fotograf. Att börja en fotografering över en kopp kaffe, är därför alltid en trevlig start.

En porträttfotografering kan äga rum nästan var som helst. Kanske på gatan utanför din arbetsplats, ute vid havet eller i ditt hem. Miljön är viktig eftersom den berättar något om dig. Hur lång tid tar det? Det är väldigt olika! Ibland räcker det med några snabba klick över lunchen, ibland kanske en eftermiddag i studion är mer passande. En tumregel är dock att mer tid resulterar i fler bättre bilder.

Till sist: som fotograf har jag inte alltid facit. Några av mina bästa foton, har blivit till tack vare briljanta idéer från de människor jag fotat. Sådant tycker jag är kul! Samarbete är A och O. Därför bjuder jag gärna in den jag fotograferar i skapandeprocessen.

Är du redo att kasta dig ut?

Pris porträttfotografering

Porträttfotografering bas (max 30 min) 3500 kr

Den snabbaste och enklaste porträttfotograferingen för dig på språng! Vi ses, förslagsvis i din närmiljö, och fotograferar porträtt i dagsljus. utomhus eller inomhus. I priset ingår 5 redigerade och högupplösta jpeg-filer. Passar utmärkt för CV-foto!

Porträttfotografering mellan (1-3 timmar) från 6000 kr

Här har vi lite mer tid på oss, vilket alltid är en fördel. Här finns också mer tid att prova olika bakgrunder och fotomiljöer. Dessa porträtt fotograferas under dagsljus, utomhus eller inomhus. I priset ingår 40-50 redigerade och högupplösta jpeg-filer. Passar utmärkt för artistfotografering, bandfotografering och barnfotografering.

Porträttfotografering studio (förmiddag/eftermiddag) från 5500 kr

Vi hyr in oss i en av Stockholms fotostudior. Räkna med ett tillägg på två till tre tusen för lokalhyra. I priset ingår 40-50 redigerade och högupplösta jpeg filer.

Företagsfotografering personal

Vänligen kontakta mig för mer specifik prisuppgift.

(I priset ingår alltid planering, utrustning samt högupplösta redigerade jpeg-filer. Lätt retuschering ingår. Priserna är inkl moms)

Boka Fotograf Sara Björkegren för porträttfotografering?

Tjoho! Skicka iväg en förfrågan och berätta mer om dina tankar kring en porträttfotografering.